dinsdag 10 augustus 2010

Kipgoulash

Ingredienten :
voor 4 personen - 3 points pp.
  • 4 koffiel margarine
  • 4 grote uien
  • 520 gram kipfilet in blokjes
  • 2 rode paprika's in blokjes
  • 2 kleine blikjes tomatenpuree
  • 1 blik gepelde tomaten
  • paprikapoeder
  • zout en peper
Bereiding:

  1. Verhit de margarine in een ruime anti aanbakpan
  2. Fruit de uien
  3. Voeg de kipfilet toe en schroei deze dicht
  4. Voeg de paprikablokjes toe en bak ze even mee
  5. Voeg na 5 minuten de tomatenpuree en de gepelde tomaten toe
  6. En breng het geheel op smaak met paprikapoeder, zout en peper
  7. Laat de goulash 20 minuten zachtjes stoven met een deksel op de pan
  8. Serveer er rijst bij (wel extra punten erbij rekenen)

Geen opmerkingen: