voor 4 personen, 3 points per persoon
- 800 gr. geschilde aardappelen
- 2 sjalotten
- 1 knoflookteentje
- 4 koffiel. olijfolie
- 1/2 koffiel. gedroogde oregano
- 1/2 koffiel. paprikapoeder
- peper
- zout
- Verwarm de oven voor op 160 °C.
- Snijd de aardappelen in de lengte doormidden. Snijd elke aardappelhelft overlangs in 4 gelijke stukken (per aardappel bekomt men dus 8 partjes)
- Pel de sjalotten en de knoflook en hak ze fijn. Meng met de oregano en het paprikapoeder.
- Doe de aardappelpartjes in een plastieken zak. Voeg de olijfolie toe en schud goed.
- Leg een vierkant bakvel in een ovenschotel en schik hierop de aardappelpartjes.
- Bestrooi met het kruidenmengsel en kruid bij met peper en zout
- Plaats de schotel 30 tot 40 min. in de voorverw
Geen opmerkingen:
Een reactie posten