maandag 20 oktober 2008

Pasta met gedroogde tomaten


Ingrediënten:
voor 3 personen
  • 250 gr. linguine of spaghetti
  • 75 gr. gemalen parmezaan
  • 75 gr. gemalen pecorino di roma
  • 3 eieren
  • 200 ml. room
  • snuifje tijm
  • gedroogde tomaten met basilicum
  • 1 versnipperde ajuin
  • 1 teentje look
  • olijfolie

Bereiding:

  1. Kook de pasta beetgaar en giet af
  2. Stoof de ajuin met de look 5 min. zonder kleuren in een scheutje olijfolie
  3. Meng de eieren met de room, voeg de kazen toe en kruid met peper en zout
  4. Snijd de gedroogde tomaten in kleinere stukjes meng onder de ajuin en kruid met tijm
  5. Meng het room en ajuinmengsel onder pasta en schep het in ovenschaal
  6. Laat 20 minuten opwarmen in een oven van 200°C

origineel recept: Meersmaak

Geen opmerkingen: