maandag 20 oktober 2008

Lasagne met gerookte zalm


Ingrediënten:
voor 4 personen

  • 40 gr. Solo
  • 1 flesje Solo Delifine
  • zout
  • 200 gr. verse lasagnevellen
  • 2 preien (schijfjes)
  • paprika
  • 1/2 citroen
  • peper
  • muskaatnoot
  • geraspte kaas
  • 400 gr. gerookte zalm in sneetjes

Bereiding:

  1. Laat de prei stoven in de Solo. Voeg er de Solo Delifine bij. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en paprikapoeder
  2. Smeer een ovenschotel in met Solo en vul de schotel met afwisselende lagen lasagnevellen, prei en gerookte zalm
  3. Werk af met geraspte kaas en schuif onder de hete grill tot de kaas een mooi kleurtje heeft
  4. Dien warm op

origineel recept: Solo

Geen opmerkingen: