
Ingrediënten:
voor 4 personen
- ± 6 visvinkjes (diepvries, Kelvin)
- 200 gr. paprikareepjes
- 4 tomaten
- 1 ui
- 3 eetl. lichte room
- 2 eetl. olijfolie
- 150 ml. droge witte wijn
- 4 blaadjes basilicum
- peper en zout
- instantsausbinder
Bereiding:
- Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze eerst 10 sec. onder kokend water houdt) en snij in blokjes
- Snipper de ui fijn
- Verhit de olijfolie en stoof de ui glazig
- Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en laat al roerend even stoven
- Doe er de stukjes tomaat en de witte wijn bij en kruid met peper en zout. Leg er de diepgevroren visvinkjes bovenop, dek af en laat zachtjes gaar worden (10 à 15 min.), zonder te laten koken
- Voeg de room toe aan de jus, snipper de basilicum erover en bind lichtjes met instantsausbinder
- Serveer met verse pasta of rijst
origineel recept: Colruyt
Geen opmerkingen:
Een reactie posten