vrijdag 29 augustus 2008

Gyros met paprika en ajuin


Ingrediënten:
voor 3 personen
  • 1 theel. komijn fijngehakt
  • 1/2 theel. gedroogde oregano
  • 1/2 theel. gedroogde basilicum
  • 1/2 theel. gedroogde tijm fijngehakt
  • 1/2 theel. zout
  • 1 theel. paprikapoeder
  • Snuifje gemalen witte peper
  • 500 gr. varkenslapje in reepjes
  • 1/2 rode en groene paprika in reepjes
  • 1 ajuin in halve ringen
  • olijfolie
  • 1 teentje look fijn versnippert

Bereiding:

  1. Meng het vlees met de kruiden, look en een scheutje olijfolie
  2. Meng er de ajuin en paprika onder en laat een uur marineren in de koelkast
  3. Bak ik de pan
  4. Lekker met rijst, brood, frietjes

origineel recept: Meersmaak

Geen opmerkingen: