dinsdag 16 september 2008

Tortiglioni met zalm en doperwtjes


Ingrediënten:
  • 150 gr. doperwtjes (diepvries)
  • 200 gr. gerookte zalm
  • 1 bouillonblokjes (vis)
  • peper v/d molen
  • gedroogde dille
  • 200 ml room
  • 1 klein ajuintje
  • olijfolie

Bereiding:

  1. Laat de erwtjes een uurtje ontdooien
  2. Schil en versnipper het ajuintje
  3. Snijd de zalm in reepjes
  4. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking
  5. Bak de versnipperde ajuin in wat olijfolie glazig zonder kleuren. Voeg de room, zalm en doperwtjes toe
  6. Verkruimel de visbouillon erover
  7. Kruid met dille en peper v/d molen
  8. Laat heel even opkoken
  9. Giet de pasta af in een vergiet en doe onmiddellijk terug in dezelfde kookpot. Voeg de saus toe en roer voorzichtig onder de pasta
  10. Serveer in een diep warm bord

origineel recept: Meersmaak

Geen opmerkingen: