
Ingrediënten:
- 150 gr. doperwtjes (diepvries)
- 200 gr. gerookte zalm
- 1 bouillonblokjes (vis)
- peper v/d molen
- gedroogde dille
- 200 ml room
- 1 klein ajuintje
- olijfolie
Bereiding:
- Laat de erwtjes een uurtje ontdooien
- Schil en versnipper het ajuintje
- Snijd de zalm in reepjes
- Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking
- Bak de versnipperde ajuin in wat olijfolie glazig zonder kleuren. Voeg de room, zalm en doperwtjes toe
- Verkruimel de visbouillon erover
- Kruid met dille en peper v/d molen
- Laat heel even opkoken
- Giet de pasta af in een vergiet en doe onmiddellijk terug in dezelfde kookpot. Voeg de saus toe en roer voorzichtig onder de pasta
- Serveer in een diep warm bord
origineel recept: Meersmaak
Geen opmerkingen:
Een reactie posten