
Ingrediënten:
voor 3 personen
- 1/2 rode, gele, groene paprika
- 1 ajuin
- 1/2 aubergine
- 1/2 courgette
- 2 tomaten
- provençaalse kruiden
- olijfolie
- 1 teentje look
- peper en zout
Bereiding:
- Kuis de groenten
- Snijd de paprika's in reepjes
- Snijd halve ringen van de ajuin
- Pel de tomaat, verwijder de pitjes en snij in stukjes
- Versnipper de look
- Snij de courgette en aubergine in schijfjes of stukjes
- Doe een scheutje olijfolie in een grote pan en bak er de groenten in zonder de tomaten
- Voeg look toe en kruid met peper, zout en provençaalse kruiden
- Laat een 5-tal minuten stoven maar schud regelmatig op
- Voeg tomaten toe en laat nog 2 minuten doorwarmen
origineel recept: meersmaak
Geen opmerkingen:
Een reactie posten