
Ingrediënten:
voor 3 à 4 personen
- 1/2 rode paprika
- 1/2 gele paprika
- 1 aubergine
- 1 ajuin
- 1/2 courgette
- 1 knoflookteentje
- provençaalse kruiden
- 5 groene of zwarte olijven
- peper en zout
- 250 gr. pasta
Bereiding:
- Kuis de paprika's en courgette en snijd in blokjes
- Schil de aubergine en snijd eveneens in blokjes
- Pel de ui en knoflook en versnipper
- Pel de tomaten en snijd in blokjes
- Doe een scheutje olijfolie in een pan en stoof de ajuin en look aan. Voeg de andere groenten toe
- Kruid met de provençaalse kruiden, peper en zout. Laat 10 minuten stoven, schud regelmatig op
- Snijd de olijven in kleinere stukjes en stoof ze even met de groenten mee
- Zet een kookpot met licht gezouten water op het vuur en kook de pasta gaar.
Giet de pasta af en meng onder de groenten - Proef en kruid eventueel wat bij met peper en zout
origineel recept: meersmaak
Geen opmerkingen:
Een reactie posten