
Ingrediënten:
voor 4 personen
- 800 gr. viskrokantjes (voorgebakken, gepaneerde vis) of fishsticks (diepvries)
- 4 verse wortelen, in schijfjes
- 400 gr. tomatenstukjes met verse basilicum en kruiden (blik)
- 400 gr. farfalle (pastastrikjes)
- 1 ui
- 3 à 4 eetl. olijfolie
- 1,5 eetl. kruidentuiltje
- peper en zout
Bereiding:
- Snipper de ui fijn
- Snij de verse wortelen in flinterdunne schijfjes
- Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en laat de ui glazig stoven
- Voeg de wortelschijfjes toe en roer om. Doe er de tomatenstukjes bij. Kruid met peper en zout en het kruidentuiltje en laat afgedekt 10 à 15 min. zachtjes sudderen
- Kook de farfalle gaar in 4 l. lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking) en giet af. Roer door de tomatensaus
- Verhit intussen 2 à 3 eetl. olijfolie in een braadpan en leg er de diepgevroren viskrokantjes in. Laat op een zeer matig vuur gaar bakken gedurende 15 à 20 min. Regelmatig omdraaien
origineel recept: Colruyt
Geen opmerkingen:
Een reactie posten