Ingrediënten:
voor 4 personen
voor 4 personen
- 1 grote courgette
- 4 tomaten
- 200 gr. champignons
- 150 gr. geraspte mozzarella
- 2 eetl. olijfolie
- Provençaalse kruiden
- peper en zout
Bereiding:
- Snij de courgette en de tomaten in fijne schijfjes
- Snij de champignons in dunne plakjes
- Giet 1 eetl. olijfolie in een grote ovenschotel
- Leg afwisselend tomaten, champignons en courgettes in de schotel en eindig met een laag tomaten. Strooi tussen elke laag groenten wat Provençaalse kruiden en kruid lichtjes met peper en zout
- Strooi geraspte mozzarella over de schotel en giet er wat olijfolie over
- Schuif de ovenschotel gedurende 30 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven
origineel recept: Colruyt
Geen opmerkingen:
Een reactie posten